boek nu

    Basis informatie
    Additionele informatie
    Interesse in (selecteer)
    Je bericht

    boek nu

      Basis informatie
      Additionele informatie
      Interesse in (selecteer)
      Je bericht

      arrow_upward arrow_upward

      HSP Massage - holistische, energetische ontspanningsmassage voor (hoogbewuste) vrouwen voor regio Haarlem en Amsterdam

        /  edelstenen   /  HSP edelstenen

      HSP edelstenen

      10 Edelstenen voor hoogsensitieve personen: bescherming, rust en betere prikkelverwerking

      Hoogsensitieve personen (HSP’s) ervaren de wereld intenser en kunnen snel overweldigd raken door prikkels. Edelstenen kunnen een waardevolle ondersteuning bieden door bescherming te bieden, rust te brengen en te helpen bij de verwerking van prikkels. Hier zijn tien edelstenen die bijzonder nuttig kunnen zijn voor HSP’s:

       

      1. Lepidoliet

      Met een hoog lithiumgehalte, staat lepidoliet bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Het helpt bij het verminderen van angst en bevordert een gevoel van welzijn.

       

      2. Rhodoniet

      Deze steen bevordert fysieke, emotionele en mentale heling. Rhodoniet helpt bij het verminderen van angst en trauma. Het bevordert zelfliefde en mededogen.

       

      3. Sodaliet

      Deze steen helpt bij het verbeteren van communicatie en zelfexpressie en versterkt rationeel denken. Ondersteunt de prikkelverwerking.

       

      4. Groene aventurijn

      Bekend om zijn vermogen om emotionele balans te brengen en stress te verminderen. Het helpt bij het verlichten van angst en bevordert een positieve kijk op het leven.

       

      5. Roze Opaal

      Deze steen staat bekend om zijn kalmerende en voedende eigenschappen. Roze opaal helpt bij het verlichten van stress en angst en bevordert emotionele heling. Werkt harmoniserend op het 4e chakra.

       

      6. Labradoriet

      Beschermt tegen negatieve invloeden en versterkt je eigen energieveld. Labradoriet helpt om je persoonlijke ruimte te bewaken.

       

      7. Apatiet

      Deze steen bevordert motivatie en concentratie, helpt bij het verminderen van prikkelbaarheid en ondersteunt emotionele balans. Goed bij het verwerken van oud zeer.

       

      8. Kunziet

      Bekend om zijn vermogen om liefde en vrede te brengen. Kunziet helpt je te verbinden met je intuïtie.

       

      9. Oceaan jaspis

      Deze steen staat bekend om zijn rustgevende en voedende eigenschappen. Het helpt bij het verminderen van stress en bevordert een diep gevoel van ontspanning. Werkt verstevigend op het basischakra en voedend op het tweede.

       

      10. Aragoniet

      Deze steen bevordert innerlijke rust en stabiliteit. Aragoniet ondersteunt je bij het gronden en aarden.

       

      Het gebruik van edelstenen kan een waardevolle aanvulling zijn op het dagelijks leven van hoogsensitieve personen. Door ze bij je te dragen, in je leefruimte te plaatsen of te mediteren met deze stenen, kun je hun helende eigenschappen ervaren en meer balans en rust in je leven brengen.

       

      HSP edesteengeschenk set

      HSP Massage heeft een speciale HSP edelsteengeschenkset samengesteld. Meer informatie hierover vind je hier. 

       

      Gratis edelsteenconsult bij je massage

      Ik geef holistische, haptische en energetische massages aan (hoogbewuste/HSP) vrouwen. Ik ben gespecialiseerd in hooggevoeligheid, burnout, chakra’s, drukpunten en bewustwordingsprocessen. Ik ben zelf hooggevoelig en heb dit in de loop van mijn leven als kracht leren inzetten. Ik help vrouwen graag weer terug te keren naar stilte, rust en ruimte waardoor het lijf en het leven weer gaat stromen. Boek je een keer een sessie? Je krijgt na afloop altijd een gratis edelsteenconsult!

       

      Volg me op insta

      >> @hspmassage.

      Ontspanning en lichaamsbewustzijn voor HSP vrouwen of vrouwen met burnout of spanningsklachten. Ik geef holistische, haptische massages, eventueel met aromatische olie voor een extra effect.

      Contact
      De Burgemeester info@hspmassage.nl
      06 16280467
      Burg. Pabstlaan 10 4C, Hoofddorp