boek nu

  Basis informatie
  Additionele informatie
  Interesse in (selecteer)
  Je bericht

  boek nu

   Basis informatie
   Additionele informatie
   Interesse in (selecteer)
   Je bericht

   arrow_upward arrow_upward

   Human Design

     /  Human Design

   Human Design

    

   Human Design heeft mij persoonlijk veel inzicht gegeven in mijn ‘definitie’, mijn blauwdruk. Het geeft niet zozeer aan voor welk werk je geschikt bent, maar het geeft je ‘build’ aan. Human Design is een combinatie van chinese en westerse astrologie en chakratheorie.

    

   Mijn chart

   In mijn ‘rave chart’ (zie afbeelding hiernaast) zie je een aantal ‘channels’ gedefineerd. Er loopt een rode en/of zwarte lijn tussen de ‘gates’. Ik zie Channels als je super talenten. Mijn channels zijn:

   • 16-48 Channel of the Wavelength. Gaat over vakmanschap en talent. Verbindt de gates 16 Skills en 48 Depth. Gaat over het vinden van je natuurlijke talenten. Mensen met dit kanaal hebben ook de vaardigheid tot het opnemen van grote hoeveelheden informatie.
   • 20-57 Channel of the Brainwave. Dit is het meest intuïtieve kanaal in Human Design. Verbind de gates 20 Gate of the Now en 57 Gate of Intuitive Insight.
   • 6-59. Channel of Intimacy. Dit kanaal gaat over de mogelijkheid tot het vormen van sterke creatieve en persoonlijke banden.

   Verder zie je welke centra gedefinieerd en ongedefinieerd zijn. Een gekleurd centrum betekent dat je daar ‘gedefinieerd’ (ingekleurd) bent: daar ben je jezelf. Ongedefinieerde, witte centra zijn lichaamscentra waar je open staat voor anderen en andermans definitie. De centra volgen de chakra’s in grote lijnen:

    

   Iets voor jou?

   Benieuwd of human design iets voor je is? Bespreek het eens met me. Ik geef zelf geen consulten hierin, maar kan je doorverwijzen naar mensen die hier expert in zijn en een reading voor je kunnen doen. Samen kunnen we dan de resultaten daarvan weer bespreken en integreren.

   Ik deed mijn reading bij Roos Litjens van Spirit Origin in Haarlem. Maar er zijn inmiddels meerdere mensen die het Human Design systeem onder de knie hebben. Alvast je rave chart bekijken? Dat kan: vul op Jovian Archive je geboortedag en tijdstip in en voila, daar heb je een kijkje in je design.

   Ontspanning en lichaamsbewustzijn voor HSP vrouwen of vrouwen met burnout of spanningsklachten. Ik geef holistische, haptische massages, eventueel met aromatische olie voor een extra effect.

   Contact
   De Burgemeester info@hspmassage.nl
   06 16280467
   Burg. Pabstlaan 10 4C, Hoofddorp