boek nu

  Basis informatie
  Additionele informatie
  Interesse in (selecteer)
  Je bericht

  boek nu

   Basis informatie
   Additionele informatie
   Interesse in (selecteer)
   Je bericht

   arrow_upward arrow_upward

   Ontspanningsmassage Hoofddorp

     /  Ontspanningsmassage Hoofddorp

   Ontspanningsmassage

    

   Alle aangeboden massages bij massagepraktijk HSP Massage Hoofddorp zijn gericht op ontspanning. Wat voor soort massages zijn het dan? Nou, het is geen sportmassage waarbij vol op de spieren wordt gewerkt en ook is het geen reguliere ontspanningsmassage waarbij ‘er alleen maar wat zachtjes wordt gestreken’. Een energetische ontspanningsmassage bij HSP Massage Hoofddorp is zacht waar ‘t moet en harder waar ’t kan. De massage is intuïtief en tevens gebaseerd op de haptonomie; de kunst van het voelen.

    

   Intuïtieve ontspanningsmassage

   De ontspanningsmassages bij Nanda zijn intuïtief. Dat wil zeggen dat de massages geen vaste volgorde kennen, maar zijn afgestemd op jouw lijf op dat moment. Nanda laat zich leiden door haar intuïtieve gevoel waar aandacht bij jou nodig is.

    

   Haptische massage

   De ontspanningsmassage bij HSP Massage Hoofddorp is tevens een haptische massage. Dat wil zeggen dat deze is gebaseerd op de haptonomie; de kunst van het voelen.

   We hebben als mens door onze opvoeding en in deze maatschappij voornamelijk geleerd hoe we ons hoofd kunnen gebruiken. We zijn denkende wezens geworden. Gevoelens, daar zijn veel mensen gewoon niet zo goed in. Emoties als verdriet, boosheid, woede, schaamte, maar ook plezier en tevredenheid zijn gevoelens die geblokkeerd kunnen zijn. Dan ‘stroom’ je niet meer en zetten emoties zich vast. Daar kun je psychisch en uiteindelijk ook fysiek last van krijgen.

   Haptonomie betekent eigenlijk ‘aanraken om te helen’, om gezond te maken. Door met aandacht bij je lijf te zijn tijdens een haptische ontspanningsmassage, kun je ontdekken wat er zoal vast zit. Bewustzijn maakt dat het weer kan gaan stromen.

   Nanda Verbeek van HSP Massage is opgeleid om een haptische ontspanningsmassage te geven. Ze heeft de opleiding tot Holistisch/energetisch Masseur gevolgd bij Holos te Utrecht.

    

   Kosten

   Een intuïtieve ontspanningsmassage van 60 minuten kost 60 euro. Incl. kopje thee en voor- en nabespreking (2x 15 minuten) en (indien gewenst) een gratis edelsteenconsult.

    

   Contact

   Voor een heerlijke ontspanningsmassage in de buurt kun je uitstekend terecht bij HSP Massage Hoofddorp. Heb je vragen of wil je een massage boeken? Boek direct via onderstaande knop of neem contact op door te bellen of een Whatsapp bericht te sturen naar 06 16 280 467. Je kunt ook een mail sturen.

    

   Ontspanning en lichaamsbewustzijn voor HSP vrouwen of vrouwen met burnout of spanningsklachten. Ik geef holistische, haptische massages, eventueel met aromatische olie voor een extra effect.

   Contact
   De Burgemeester info@hspmassage.nl
   06 16280467
   Burg. Pabstlaan 10 4C, Hoofddorp