boek nu

  Basis informatie
  Additionele informatie
  Interesse in (selecteer)
  Je bericht

  boek nu

   Basis informatie
   Additionele informatie
   Interesse in (selecteer)
   Je bericht

   arrow_upward arrow_upward

   Over mij

     /  Over mij

   “Als je goed luistert, hoor je ieders wijs”

    

   Na mijn studie Boekhandel & Uitgeverij koos ik voor Bedrijfskunde in Rotterdam. Van 2003 t/m 2013 was ik organisatieadviseur. Daarna – van 2013 tot 2021 – deed ik communicatieadvies en webdesign. Nu, anno 2022, kies ik voor datgene wat heel dicht bij me ligt. Namelijk verdieping brengen. Bewustzijn. Ontspanning. Inzicht. Joy.

    

   Waar je struikelt, ligt je grootste schat

   Onderweg op mijn levensweg ben ik een paar keer gestruikeld, in de vorm van burnouts die af en toe om de hoek kwamen kijken. Ik heb die periodes altijd omarmt en geaccepteerd. Ja het was ontregelend, maar elke periode was een reflectieperiode waardoor ik weer andere keuzes maakte in mijn leven. Ze zetten me op de juiste koers, ze lijnden me uit. En mijn intuïtieve kanaal (mijn lijntje met boven) is er meer door open gaan staan. Ik ben daar dankbaar voor.

    

   Ontdek je potentieel

   Er zit zoveel meer potentie in ons dan we op het eerste oog (zelf) kunnen zien of (durven) geloven. Die potentie wordt vaak ook maar gedeeltelijk benut. Door meer ruimte te geven aan het ervaren gevoel en door vastzittende overtuigingen los te laten, geven we onszelf letterlijk meer lucht.
   Een adempauze.
   Om de balans op te maken.
   Om weer verder te kunnen. 

    

   Nb. Op mijn levenspad heb ik diverse keren om hulp gevraagd. Ik vroeg om uitleg van mijn geboortehoroscoop, deed een talentenspel, bekeek mijn Human Design, onderzocht mijn drijfveren en bekwaamde mij in de Crowley tarot, een van de inzichtkaartendecks die ik heb. Alles droeg eraan bij, dat ik een steeds completer en doorleefder beeld kreeg wie ik ben en wat ik hier kom doen. Wellicht helpen deze tools ook jou op weg. Kijk maar wat je aanspreekt.

   Meer weten over mijn levensloop? Klik hier.

   Ontspanning en lichaamsbewustzijn voor HSP vrouwen of vrouwen met burnout of spanningsklachten. Ik geef holistische, haptische massages, eventueel met aromatische olie voor een extra effect.

   Contact
   De Burgemeester info@hspmassage.nl
   06 16280467
   Burg. Pabstlaan 10 4C, Hoofddorp