boek nu

  Basis informatie
  Additionele informatie
  Interesse in (selecteer)
  Je bericht

  boek nu

   Basis informatie
   Additionele informatie
   Interesse in (selecteer)
   Je bericht

   arrow_upward arrow_upward

   Geboortehoroscoop

     /  Geboortehoroscoop

   Geboortehoroscoop

    

   Ergens in 2005 heb ik mijn geboortehoroscoop laten berekenen door Sybe Dijkstra,  betekenisgever. Dat heeft mij inzicht gegeven onder welk gesternte ik ben geboren. Het geeft natuurlijk niet zozeer aan voor welk werk je geschikt bent, maar het geeft je wel vingerwijzingen ten aanzien van verschillende levensgebieden (de ‘huizen’).

    

   Mijn kaart

   In mijn geboortehoroscoop (zie afbeelding hiernaast) vallen een aantal dingen op.

   • Een * in het negende huis. Dat betekent een grote verzameling planeten in hetzelfde huis. Zowel mijn Maan, Venus, Mars, Mercurius en Pluto staan allemaal in het 9e huis dat grotendeels in het teken van Weegschaal staat. Het mag geen verrassing zijn dat ik hou van balans en evenwicht brengen. 🙂 Het 9e huis staat overigens voor onze bewustwording en onze persoonlijke kijk op het leven.
   • Mijn Zon staat in Maagd en mijn Ascendant is Boogschutter. Daarmee heb ik zowel het aarde element als het vuurelement in me. Dat zijn vrij tegengestelde elementen; wat tot innerlijke spanning kan leiden.
   • Jupiter staat in het 5e huis. Het 5e huis staat voor onze creatieve zelfexpressie. De stand van Jupiter in de horoscoop geeft informatie over iemands drang tot natuurlijke groei en expansie. De neiging om er iets groots, moois en indrukwekkends van te maken.
   • Maan in het negende huis. “Jij zoekt een verbinding met het niet-dagelijkse, het bovennatuurlijke. Je bent filosofisch van aard, geïnteresseerd en nieuwsgierig naar de wereld, andere mensen en culturen. Je kunt heel onrustig en ontevreden zijn als je geen specifiek doel voor ogen hebt.
   • Er is nog veel meer uit een geboortehoroscoop te halen en er zitten veel verschillende lagen in. Neem de tijd om je ‘gesternte’ te onderzoeken en te (laten) duiden.

    

   Iets voor jou?

   Benieuwd of een geboortehoroscoop iets voor kan betekenen? Bespreek het eens met me. Ik geef zelf geen consulten hierin, maar kan je doorverwijzen naar mensen die hier expert in zijn en een reading voor je kunnen doen. Samen kunnen we dan de resultaten daarvan weer bespreken en integreren.

   Alvast zelf je geboortehoroscoop berekenen? Dat kan op 1horoscoop.nl. Geboortedatum en tijdstip invullen en voila, daar is je kaart! De interpretatie ervan kun je in eerste instantie overlaten aan iemand die daarvoor is opgeleid.

   Ontspanning en lichaamsbewustzijn voor HSP vrouwen of vrouwen met burnout of spanningsklachten. Ik geef holistische, haptische massages, eventueel met aromatische olie voor een extra effect.

   Contact
   De Burgemeester info@hspmassage.nl
   06 16280467
   Burg. Pabstlaan 10 4C, Hoofddorp