boek nu

  Basis informatie
  Additionele informatie
  Interesse in (selecteer)
  Je bericht

  boek nu

   Basis informatie
   Additionele informatie
   Interesse in (selecteer)
   Je bericht

   arrow_upward arrow_upward

   Reviews

     /  Reviews

   Annelies, coach

   “Nanda is een open en intuïtive persoonlijkheid die – naast haar expertise als masseur – ook sterke coachende kwaliteiten bezit. In de kennismaking voelt Nanda helder aan wie er voor haar zit en weet in te tunen op wat er speelt. Ze stelt de juiste vragen. Het voelt alsof ik haar al heel lang ken; vertrouwd en veilig.

   Nanda heeft met haar subtiele en intuïtieve manier van masseren energetisch iets bij mij in beweging gebracht. Ik voelde me licht en ontspannen na de behandeling, alsof er een last van me af gevallen is. Ook het gesprek na de behandeling heeft mij mooie nieuwe persoonlijke inzichten gegeven, waar ik mee verder kan. Nogmaals dank je wel Nanda voor deze helende ervaring 🙏🏻❤️”

   Marian

   “Een zeer fijne en liefdevolle HSP massage mogen ervaren. Deze zachte manier van massage is precies wat ik kon gebruiken en Nanda weet dan ook heel goed wat ze doet en stelt je heel snel op je gemak. Ik kan het iedereen aanraden.”

   Nadine

   “Ik heb voor het eerst in mijn leven een chakra massage gekregen van Nanda. Ze nam de tijd om me te leren kennen en me op mijn gemak te brengen vooraf. Tijdens de massage wist ze door de juiste vragen het proces te helpen en soms ook een vinger op een gevoelige plek te leggen (letterlijk en figuurlijk).

   Ik vond het een bijzondere ervaring en een bijzondere vrouw. Ik voelde me gehoord, gezien en in kundige handen. Een tip is om erna even de agenda te blokken. Ik moest er echt even van bijkomen om alles te verwerken. Maar een aanrader dus. Ik verwacht in de toekomst zeker terug te komen.”

   Famke

   “Hele fijne rustige burn-out massage ontvangen van Nanda. Wat een fijn persoon, ze weet precies de juiste dingen te zeggen en voelt je feilloos aan. Ik ben enthousiast en ik kom zeker terug, echt een aanrader!”

   Ontspanning en lichaamsbewustzijn voor HSP vrouwen of vrouwen met burnout of spanningsklachten. Ik geef holistische, haptische massages, eventueel met aromatische olie voor een extra effect.

   Contact
   De Burgemeester info@hspmassage.nl
   06 16280467
   Burg. Pabstlaan 10 4C, Hoofddorp