boek nu

  Basis informatie
  Additionele informatie
  Interesse in (selecteer)
  Je bericht

  boek nu

   Basis informatie
   Additionele informatie
   Interesse in (selecteer)
   Je bericht

   arrow_upward arrow_upward

   Burnout Massage

     /  Burnout Massage

   Burnout Massage

   Gefeliciteerd met je burnout! Ja je leest het goed. Een burnout kan een zegen zijn, een ‘blessing in disguise’. Natuurlijk kan een burnout heel vervelend en ontwrichtend zijn: continue moe, angstaanvallen, overprikkeling, hartkloppingen, hyperventilatie, om maar wat te noemen. Maar deze symptomen zijn er juist om je te doen stilstaan en reflecteren op je huidige situatie en de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt in je leven.

   Van een burnout ben je niet ‘snel even af’ te helpen, het vraagt om een diepgaander verandering of besef en inzicht. Holistische massage kan je daarbij helpen. Een holistische massage is een massage die de gehele mens raakt; niet alleen de spieren worden beroerd, maar jou als mens als geheel. Door de haptische benadering wordt je uitgenodigd je ervaren gevoel toe te laten. Dit drukken we in het dagdagelijkse bestaan vaak weg wat kan leiden tot energieblokkades in het lichaam en een algeheel ongemak en staat van niet-voelen.

    

   Schouders, nek, rug en bekken

   Speciaal voor vrouwen met een burnout is de Burnout Massage ontwikkeld. Spanning die zich opslaat in schouders, rug en bekken wordt in deze massage op een zachte manier benaderd. Centraal daarin staan zogenaamde ‘triggerpoints’ en acupressuur punten; dat zijn punten waar emoties en overtuigingen zich kunnen hebben vastgezet. Middels de Burnout Massage worden deze punten gemasseerd waardoor er weer balans in de lichaamsenergie kan ontstaan. Met een burnout-massage staan we stil bij wat er is.

    

   Wat kan een burnoutmassage voor je betekenen?

   • kalmerend dan wel activerend
   • vermindering van stress(hormonen)
   • meer rust en balans
   • aardende werking
   • vergroting zelfbewustzijn

    

   Kosten

   Een holistische burnoutmassage van 60 minuten kost 60 euro. Incl. kopje thee en voor- en nabespreking (2x 15 minuten) en (indien gewenst) gratis edelsteenconsult.

   Ontspanning en lichaamsbewustzijn voor HSP vrouwen of vrouwen met burnout of spanningsklachten. Ik geef holistische, haptische massages, eventueel met aromatische olie voor een extra effect.

   Contact
   De Burgemeester info@hspmassage.nl
   06 16280467
   Burg. Pabstlaan 10 4C, Hoofddorp