boek nu

  Basis informatie
  Additionele informatie
  Interesse in (selecteer)
  Je bericht

  arrow_upward arrow_upward

  Haptisch

    /    /  Haptisch

  Haptisch

  Haptonomie is de leer van het voelen. Mijn eerste kennismaking met haptonomie was het boek ‘Over kleine dingen’. En daar gaat het ook over. Over kleine (of inmiddels grote) signalen die je lichaam geeft dat er iets aan de hand is. Een ander boek (Focussing) biedt ook handvatten voor het gewaarworden van gevoel. Haptische massage nodigt je uit om uit je hoofd en in je gevoelscentrum terecht te komen. Om ruimte te geven aan het ‘ervaren gevoel’. Aan ‘dat wat er is’.

  Ontmoeting met jezelf

  Ons lichaam is geen instrument buiten onszelf. Ons lichaam is de uitdrukking van onze gevoeligheden, onze overtuigingen, onze geschiedenis. De ervaring leert dat een haptisch masseur niet alleen het lichaam aanraakt, maar vaak ook de emotie die zich in het lichaam heeft vastgezet. Door de aanraking kan de cliënt haar weg terug gaan. Je voelt niet alleen fysiek, maar ontmoet ook je eigen psyche.

  Information
  Category:
  Date:

  Ontspanning en lichaamsbewustzijn voor HSP vrouwen of vrouwen met burnout of spanningsklachten. Ik geef holistische, haptische massages, eventueel met aromatische olie voor een extra effect.

  Contact
  De Burgemeester info@hspmassage.nl
  06 16280467
  Burg. Pabstlaan 10 4C, Hoofddorp