boek nu

  Basis informatie
  Additionele informatie
  Interesse in (selecteer)
  Je bericht

  boek nu

   Basis informatie
   Additionele informatie
   Interesse in (selecteer)
   Je bericht

   arrow_upward arrow_upward

   Aromatherapie

     /  Aromatherapie

   Aromatherapie

    

   Eén van de meest recente massages die HSP Massage Hoofddorp geeft, is de Aromamassage. (tot oktober 2024 alleen Proefsessies i.v.m. de opleiding tot Aromatherapeut). Aromatherapie is al heel lang een van mijn interesses. In 2008 deed ik al een Civas cursus maar mijn honger naar kennis over essentiële olien was niet gestild. In de loop der tijd verzamelde ik heel wat boeken over de werking van etherische olien. In 2023 besloot ik dat het tijd was om een en ander grondiger aan te pakken en ik doe sindsdien een beroepsopleiding tot Aromatherapeut bij Aromamore in Haarlem.

    

   Wat doen essentiële oliën?

   Essentiële oliën zijn meer dan een lekker geurtje. Ze bevatten werkzame bestanddelen en hebben, net als kruiden, een specifieke heilzame werking. Toch moet je met natuurlijke middelen ook oppassen. Het is niet van ‘baat het niet dan schaadt het niet’. Ook natuurlijke middelen kunnen een vergift vormen in bepaalde gevallen. Voorzichtigheid is dus geboden. Vandaar dat ik mij goed laat scholen op dit gebied, zodat je je met een gerust gevoel kunt laten masseren met een voor jou op maat gemaakte olieblend.

    

   Contact

   Heb je vragen of wil je een Proefsessie Aromamassage boeken? Boek direct via onderstaande knop of neem contact op door te bellen of een Whatsapp bericht te sturen naar 06 16 208 467. Je kunt ook een mail sturen.

    

   Ontspanning en lichaamsbewustzijn voor HSP vrouwen of vrouwen met burnout of spanningsklachten. Ik geef holistische, haptische massages, eventueel met aromatische olie voor een extra effect.

   Contact
   De Burgemeester info@hspmassage.nl
   06 16280467
   Burg. Pabstlaan 10 4C, Hoofddorp